De mening van onze klanten

Kwalitatief hoogwaardig werk, snel en efficiënt opleveren.

De klant staat bij ons altijd centraal, nauw contact onderhouden en flexibiliteit zijn daarin voor ons erg belangrijk.

Aad van den ploeg
Aannemersbedrijf van den ploeg

Said is als persoon prettig in omgang. Verder is Said vakbekwaam en heeft ruim voldoende ervaring om bij verschillende situaties een degelijke oplossing te bedenken.

Jan Calkoen
Wassenaar

Na m’n eerste belletje met Betaplus kon ik een dag later het werk ter plaatse met Saïd doornemen. Uitgebreide tekeningen en berekeningen waren een week later gereed en konden zo worden ingediend bij de Gemeente.

Van Vuuren tekenbureau voor de bouwkunst

Al enkele jaren laat ik mijn constructies berekenen door Betaplus. Betaplus is een betrouwbare partner, deskundig en meedenkend.

Mohammed Arab
AZAR Architecten de Bilt

Vakkundig en bekwaam. Gaat nooit de uitdaging uit de weg.

Otto Patijn
Haag Architect

De samenwerking met Said is persoonlijk en betrokken. Telkens weer kan hij flexibel en praktisch inspelen op de gestelde uitdagingen. Ik hoop op een langdurige voortzetting van de samenwerking onder de nieuwe bedrijfsnaam

Frans Popma
Bouwbedrijf Leiden

Leuke vent die Said, valt goed mee te praten en te overleggen. Schappelijke prijzen. Reactietijd en bereikbaarheid kan allemaal wel wat scherper…

Wim Gietermans
Gietermans & Van Dijk architecten
Wij werken al jarenlang regelmatig samen met constructeursbureau Betaplus Engineering (voorheen Sabo). Door de korte lijnen en flexibele instelling worden wij en onze opdrachtgevers altijd snel en praktisch geholpen. Wij hopen nog lang en vaak van de adviezen van Betaplus gebruik te kunnen maken.
dhr. E.M. van Delft
Architectenbureau in Zuid-Holland

Saïd is een vriendelijk mens met evenzo vriendelijke offertes die hij, naar alle tevredenheid, na kan komen tijdens de voorbereiding en uitvoering. Tot nu aan toe een vaste waarde wanneer we gebruik dienen te maken van een constructeur.

Martijn Verbeek en Pascal Koedoot “ Modeling And Design”

Wij werken sinds jaar en dag heel fijn samen met Said omdat hij een zeer ervaren constructeur is die overal een oplossing voor heeft en snel kan schakelen als dat nodig is.

Marcel van Dierendonck
ID Geotechniek

Wij vinden de samenwerking met Betaplus Engineering erg prettig. Het contact is altijd deskundig, maar ook persoonlijk en warm. Dat is iets wat tegenwoordig niet zo heel veel meer voorkomt. Ook is het zo dat goed geluisterd wordt naar wat wij dan vanuit ons eigen vakgebied (geotechniek) naar voren brengen en bespreken. Op die manier wordt gebruik gemaakt van de deskundigheid die aanwezig is en dat is top.

Fred Prager
Interieurarchitect

Het is voor mij altijd een genoegen om met dhr. Serbout samen te werken. Al ruim 10 jaar is dat het geval met telkens gedegen resultaten, die van tijd tot tijd erg vindingrijk kunnen uitpakken. Overleg met controlerende ambtenaren op constructief gebied neemt hij mij uit handen en dat is zeer welkom. Bijkomend voordeel is dat je hem altijd kan vragen, als er acuut iets is. Hij maakt daar tijd en denkvermogen voor vrij. Maar bovenal is dhr. Serbout een aangenaam en prettig persoon in de omgang. Ik kan u hem van harte aanbevelen!

Gerard Rijnsdorp architecten

Het is heel prettig om met Said samen te werken. Hij is aardig, meelevend en kan goed luisteren. In de afgelopen jaren heb ik veel prachtige projecten met Said als kundig en vakbekwaam constructeur mogen ontwerpen en bouwen!

Leo Ouwehand
Architectenbureau Atelier Ouwehand

Sinds de start van Ingenieursbureau Sabo in 2004 werken wij regelmatig met veel plezier met Said samen. De altijd opgewekte Said is goed bereikbaar en neemt de tijd om eventuele vragen en opmerkingen te bespreken.

Mark Verdoold en Tijmen Versluis
Appel architecten

Het is altijd prettig samenwerken met Said. Hij handelt vanuit een oprechte betrokkenheid met zijn vak. Je kan goed met hem sparren over constructieve oplossingen.

Pascal Vijverberg
Bouwbedrijf Vijverberg & van der Knaap

Wij als bouwbedrijf hebben goede ervaringen met Betaplus Engineering BV, inmiddels al vele projecten samengewerkt. Betaplus is vakbekwaam, denk goed mee en kan snel schakelen.

Harold Tieman
Architect en docent hogeschool

Said neemt ook voor kleine bouwopgaven de tijd om met gedetailleerde oplossingen te komen en deze samen door te spreken.

Jan de Boon
Architectenburo

Vanaf het allereerste begin van zijn bouwkundige carrière bij bureau Ouwerkerk te Leiden maakte ik in vele projecten gebruik van Said zijn diensten. Invoelend, meedenkend, snel en praktisch handelend en tegelijkertijd kritisch, van kleinere tot grotere projecten. Alles werd even serieus genomen. Een mooi mens en ook nog eens veel humor!

Er zullen meer referenties volgen ...

Kwalitatief hoogwaardig werk, snel en efficiënt opleveren

Disciplines

Ons streven is het vertalen van de beoogde wensen van onze klanten in een technisch goed en verantwoord pakket binnen het programma van eisen. Om dit te kunnen realiseren richt ons beleid zich op de volgende thema's:

Tevredenheid van onze klanten

Goede technische prestatie

Goede serviceverlening

Passende prijsopgave

  • Bedrijf met jaren ervaring
  • Focus op meedenken en maatwerk
  • Flexibel en dienstbaar
  • Huisconstructeur met groot verantwoordelijkheidsbesef

Sinds 2004, flexibel, dienstbaar en professioneel onderbouwd!

Heb je vragen over één van onze diensten of constructieve samenwerking? Of ben je benieuwd wat Betaplus Engineering voor jouw bedrijf kan betekenen? We helpen je graag.

Neem contact op